Pranešimai

„American English School“ mūsų gimnazijoje

Net neabejojame, kad sėkmingas bendravimas užsienio kalba yra labai svarbus XXI amžiuje, ieškant būdų, kaip sėkmingiau mokytis anglų kalbos. Šiandien gimnazijoje vyko pirmasis VšĮ „American English School“ Panevėžio filialo pasiūlytas neformaliojo švietimo ugdymo programos „Bendrauk drąsiai 4“ užsiėmimas. Į jį susirinko penkiolika 1–3 klasių mokinių.

Programa „Bendrauk drąsiai 4“ siūlo mokymosi procesą paversti aktyviu ir įdomiu užsiėmimu. Įsitikinome, kad mokytis anglų kalbos gali būti visai nesudėtinga – tam nebūtina sėdėti klasės suole ir bandyti sunkiai įsiminti svetimos kalbos žodžius bei gramatikos taisykles. Programa padeda ugdyti kūrybingą, savimi pasitikintį ir gebantį visapusiškai komunikuoti žmogų, puikiai valdantį informacijos pateikimą anglų kalba. Pasitelkiant šiuolaikiniame pasaulyje gyvenančiam jaunam žmogui aktualias temas, lavinamas gebėjimas aiškiai formuluoti ir sklandžiai reikšti mintis, nesivaržant užmegzti ryšį. Tikimės, kad baigę programą, 7–9 metų moksleiviai supras, jog bendravimas anglų kalba gali būti džiaugsminga ir maloni patirtis, o įgyti įgūdžiai padės geriau pažinti pasaulį, susirasti informaciją.

Papildomai nemokamai mokytis anglų kalbos siekiant geresnių rezultatų – ne visiems įmanoma išeitis, todėl  vertiname galimybę tobulėti neformaliojo švietimo užsiėmimų metu. Kibdami iš peties į darbą pažadame mokslo metų pabaigoje pasidalinti įspūdžiais, kaip mums sekėsi.

Anglų kalbos vyresnioji mokytoja Dovilė Balinš ir Klasių veiklos kuratorė Lilija Pleškienė

 




Ankstesnės naujienos


Sausio 16 dieną mūsų gimnazijoje vyko 68-oji Panevėžio r. mokinių matematikos olimpiada. Kol mokiniai sprendė uždavinius, mokytojai dalyvavo edukacinėje išvykoje...

Pasibaigus akcijai „Knygų Kalėdos“ su lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Rita aptarėme ir suskaičiavome knygų derlių. Akcijos metu gimnazijos bibliotekai padovanotos 37 knygos. 

Ukulelė – tai vis labiau populiarėjantis instrumentas, kuriuo susižavi visi – vaikai, merginos, vaikinai ir net patyrę profesionalūs muzikantai. Tai ne tik instrumentas, kuriuo galima išpildyti savo troškimą pradėti kurti autorinę muziką...

„Lietuvos vaikų balse“ – Raguvos gimnazistės Andrėjos Arzimanovos sėkmė! Sveikiname Andrėją ir jos muzikos mokytoją metodininkę Ingridą Bučinskienę!