Pranešimai

Knygnešio diena

Kovo 15 d. gimnazijoje paminėta Knygnešio diena. Užsiėmimus pradėjo pradinių klasių mokiniai. Trečiokai  su savimi turėjo savo mėgstamiausią knygą iš namų bibliotekos. Susirinkę į biblioteką mokiniai padovanojo po  knygą klasės draugui su sąlyga, kad ją perskaitys iki balandžio vidurio.

Ketvirtokai turėjo atlikti užduotis. Mokiniai galėjo naudotis visais informacijos šaltiniais. Pirmokai su antrokais pertraukos metu dalyvavo  linksmose estafetėse  su knyga. 5–12 klasių mokiniai atliko užduotis, kurios buvo parengtos kartu su istorijos mokytoja R. Pranckevičiene. Mokiniai, suradę sau jaukų gimnazijos kampelį, patogiai įsitaisę darbavosi su pateiktomis užduotimis. Mokytoja pažadėjo, kad atlikusieji užduotus dalyviai bus pastebėti ir įvertinti. Su mokytoja Rasa nesitikėjome, kad mokiniai užduotis atliks su tokiu užsidegimu, noru. Užduotis atliko 79 mokiniai.

Džiaugiamės, kad savu noru sudalyvavę mokiniai prisiminė, atgaivino žinias apie knygnešius.

Autorius:
Dalia
Karaliūnienė

Bibliotekininkė, karjeros koordinatorė




Ankstesnės naujienos


Švietimo rojus atokiame Lietuvos kampelyje

Kovo 5 dieną 12.00 val. Raguvos miestelio aikštėn visus visus kviečiame...

Video medžiaga

Požiūrį į gimtąją šalį ne žodžiais, o darbais pateikia 1–IV g klasių mokiniai. Bendri klasių kūrybiniai darbai – priminimas, kad kiekvienas priimame sprendimą...

TOP 10 geriausi mokiniai pagal vidurkius