Pranešimai

Pranešimas

Pranešimas apie Panevėžio r. Raguvos lpošelio-darželio „Skruzdėliukas“ ir Panevėžio r. Raguvos gimnazijos reorganizavimo sąlygų aprašo parengimą.pdf

Reorganizavimo sąlygu aprašas (Raguvos g. ir Raguvos l-d).pdf

Autorius:
Asta
Sakalauskienė

Gimnazijos direktorė




Ankstesnės naujienos


Gruodžio 20-ą dieną, 17 val.  vyks Kalėdinis karnavalas. Tema – „Laiko mašina"! Antrame aukšte Jūsų laiškelių ir atvirukų laukia Kalėdinis paštas. Kviečiame dalyvauti.

Raguvos gimnazijos  biblioteka jau devintą kartą dalyvauja akcijoje „Knygų Kalėdos“, kurią inicijavo ir toliau globoja Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Šių metų akcija po visą Lietuvą skleidžia žinią – dovanokime knygas bibliotekoms ir Vaikų dienos centrams, o vieni kitiems džiaugsmą ir šilumą.

Kol gimnazijos bendruomenė kruopščiai ruošiasi šventėms, netikėtai visų ramybę „atvyko“ saugoti Girinis! Toks gimnazijos kieme įsikūręs svečias palydimas šypsenų. Dėkojame dailės ir technologijų mokytojai Jovitai Šikšnienei už iniciatyvą!

Lapkričio 26 dienos popietę, į gimnazijos Teatro menę rinkosi mokinių tėvai. Čia vyko susitikimas su Valstybinės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Panevėžio apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus specialistėmis Panevėžio rajone Irena Matuzevičiene ir Vaida Jakaitiene. 

Nuo lapkričio 20 d. mokiniai į gimnaziją ir iš jos pavėžėjami pagal įprastą grafiką.