Renginiai

Šv. Florijono aikštėje svečiavosi ne tik Kaziukas su Kazyte

Šv. Florijono aikštė, nuo ryto išprausta lietaus, laukė ne tik Raguvos gimnazijos bendruomenės narių, bet ir svečių – 12.00 val. prasidėjo ilgai laukta Kaziuko mugė. Išradingai tradicijas puoselėjantis Kaziukas sukosi it vijurkas, jam talkino Kazytė.

Mugėje sklido ne tik gardūs kvapai, skambėjo muzika, viliojo ir prekės. Išties joje buvo galima įsigyti reikalingų daiktų, pagamintų mūsų gimnazijos mokinių, mokytojų ir į mugę atvykusių svečių – amatininkų. Visus dalyvius „šildė“ Kazytė su Kaziuku, puikių gaspadinių siūlomi gardūs patiekalai ir šventinė nuotaika: kas derėjosi dėl kainos, kas pirko, kas pardavė, kas gavo dovanų, kas tik pasidairė – visi išlošė! Linksma smagiai bendrauti, dalyvauti atkakliose varžytuvėse, žaisti  –  drauge kviesti pavasarį į kiemus!

Linkėdami dar daug prasmingų darbų, dėkojame mūsų renginio partneriams: Raguvos seniūnijai, Kultūros centrui, Trečiojo amžiaus universitetui.

Autorius:
Lilija
Pleškienė

Klasių veiklos kuratorė




Ankstesnės naujienos


Vasario 14, Valentino dieną, Raguvos gimnazijoje vyko dvyliktokų šimtadienis – Šimtoskarų apdovanojimai. Šventės metu dvyliktokai žengė raudonu kilimu atsiimti Oskarų už jiems skirtas nominacijas ir taip pat parodė savo dainavimo, šokimo, vairavimo taisyklių žinojimo...

Visą vasario mėnesį, gimnazijos pirmo aukšto fojė, veikia paroda „Lietuva eina į mokyklą“. Parodą į gimnaziją atvežė ir pristatė Vilniaus Gedimino technikos universiteto Architektūros fakulteto dėstytojai ir darbuotojai.

Šiandien LTSA Panevėžio skyriaus viršininkas Žilvinas Jaškūnas, Panevėžio skyriaus specialistai Rytis Nemeikšis ir Vilmantas Aliukas būsimiems mūsų gimnazijos vairuotojams skaitė paskaitą „Lietuvos kelių transporto eismo įvykių priežastys ir pasekmės“. 

Vasario 22 d. Kėdainių rajono Akademijos gimnazijoje vyko tarptautinės turizmo technikos varžybos uždarose patalpose „Akademija 2020“. Varžybose dalyvavo 4 jaunių, 11 jaunučių, 8 vaikų ir 6 pradinukų komandos iš Vilniaus, Kaišiadorių, Šiaulių, Kėdainių, Panevėžio, Panevėžio r. ir Latvijos.

Jau penktus metus gimnazijos socialinė pedagogė G. Šuminskaitė veda Socialinių įgūdžių užsiėmimus gimnazijos pradinių klasių mokiniams. Kartą į savaitę mokiniai mokomi taisyklingai plauti rankas, valyti dantis, saugiai elgtis gatvėje, susidėti drabužius ir kitų temų.