Pranešimai

Šeštokų pažintinė išvyka į Respublikinę Panevėžio ligoninę arba mediko darbas iš arti

6 klasės mokiniai  Kristinos Čiplienės (Mantės mamos) buvo  pakviesti apsilankyti   Respublikinėje Panevėžio ligoninėje. Kelionę pradėjome nuo dispečerinės,  į kurią „atkeliauja“ visi greitosios pagalbos iškvietimai. Mus nustebino naujos kartos greitosios pagalbos automobilis, kuris pasirodė labai erdvus, bet tuo pačiu  „prikaišytas“ reikiamos įrangos. Atidžiai klausėmės pasakojimo apie kiekvieną  automobilyje  įmontuotą prietaisą, kuris padeda užtikrinti  skubią pagalbą.  Vėliau  ilgais ligoninės koridoriais keliavome į priėmimo skyrių ir   operacinę, kurioje  turėjome galimybę iš arti pamatyti, kaip atliekama moderni lazerinė operacija.   Operaciją stebėti buvo smalsu, įdomu, bet tuo pačiu baisu.  Įspūdžiai neapsakomi!

Nuoširdžiai dėkojame Mantės mamai Kristinai Čiplienei  ir visam ligoninės kolektyvui  už  galimybę apsilankyti gydymo įstaigoje,  susipažinti su nelengvu, įdomiu, bet tuo pačiu  labai atsakingu ir reikšmingu mediko darbu.

Autorius:
Aušra
Skrebienė

geografijos mokytoja metodininkė




Ankstesnės naujienos


Š. m. gruodžio 7 d. Vilniuje, Karaliaus Mindaugo pagrindinėje mokykloje, vyko 2018 m. Lietuvos mokinių turizmo technikos čempionato nugalėtojų ir prizininkų pagerbimo šventė. Apdovanoti mokiniai ir komandos penkiose grupėse...

Gimnazijoje gruodžio 3 ir 6 dienomis vyko edukaciniai užsiėmimai, savo pobūdžiu labai skirtingi, tačiau mūsų aktyviame gyvenime aktualūs ir reikalingi. Džiugu, kad vieną iš edukacijų vedė buvęs Raguvos gimnazijos mokinys Algirdas Bardauskas. 

Mokinių pavėžėjimas nuo 11-27 dienos 

Kviečiu gimnazijos bibliotekai padovanoti  knygų – išpildyti skaitytojų svajones!