Pranešimai

Jaunojo kūrėjo konkursas „Kuriu pasaką“

Kaip ir kasmet Panevėžio r. Švietimo, kultūros ir sporto skyrius kartu su rajono pradinių klasių mokytojų iniciatyvine grupe organizavo pradinių klasių mokinių jaunojo kūrėjo konkursą „Kuriu pasaką“. Šiais metais konkurse dalyvavo pirmokai Elzė Blauzdytė ir Julius Ignatavičius bei ketvirtokai Urtė Pleškaitė bei Pijus Augustas Kanoverskis. Panevėžio r. savivaldybės dėka  visų šių mokinukų kurtos pasakos suguls į knygą ir jau šį rudenį atkeliaus į kiekvieno kūrėjo namus.

Džiaugiamės ir didžiuojamės visais jaunaisiais kūrėjais bei nuoširdžiai sveikiname Pijų Augustą, kuris šiame konkurse dalyvauja ir kūrybinių idėjų nepristinga jau ketvirtus metus iš eilės!

Autorius:
Sandra
Daukantienė

pradinių klasių mokytoja metodininkė




Ankstesnės naujienos


Kovo 15 d. gimnazijoje paminėta Knygnešio diena. Užsiėmimus pradėjo pradinių klasių mokiniai. Trečiokai  su savimi turėjo savo mėgstamiausią knygą iš namų bibliotekos. Susirinkę į biblioteką mokiniai padovanojo po  knygą klasės draugui su sąlyga, kad ją perskaitys iki balandžio vidurio.

Švietimo rojus atokiame Lietuvos kampelyje

Kovo 5 dieną 12.00 val. Raguvos miestelio aikštėn visus visus kviečiame...

Video medžiaga

Požiūrį į gimtąją šalį ne žodžiais, o darbais pateikia 1–IV g klasių mokiniai. Bendri klasių kūrybiniai darbai – priminimas, kad kiekvienas priimame sprendimą...