Renginiai

Mokslo metus baigėme besidžiaugdami pražydusiu tulpmedžiu

Šiandien gimnazijoje mokslo metai baigėsi 5–IIIg klasių mokiniams. Džiaugėmės pasiektais tikslais, atsakingais ir šauniais mūsų gimnazistais, jų pasiekimais. Dainavusieji prieš mokslo metų užbaigimo šventę dalyviai ir po direktorės Astos Sakalauskienės, jos pavaduotojos ugdymui Aurelijos Petrauskienės kalbų, Mokinių parlamento prezidentui Pauliui Vaičiuliui nuleidus vėliavą, linksmi skirstėsi atostogauti.

Smagu buvo matyti linksmus ne tik mokinius, mokytojus ir kitus gimnazijos darbuotojus, bet ir drauge džiaugtis dovana – siurprizu – pirmą kartą pražydusiu tulpmedžiu. Ne Floridoje, ne tulpmedžių giraitėje, bet tokioje pat šilumoje prie žydinčio tulpmedžio, dar gražesnėje aplinkoje augsime pailsėję.

Autorius:
Lilija
Pleškienė

Klasių veiklos kuratorė




Ankstesnės naujienos


2019 m. birželio 12d. Raguvos gimnazijoje vyko pradinių klasių stovykla. Vaikai turėjo nemažai linksmų užduočių, pramogų. Kadangi pastarosiomis savaitėmis orai labai lepina savo karščiu, mažiesiems tikra pramoga atsigaivinti maudantis vandens telkiniuose. 

Birželio 12–14 d. vienuolika Raguvos gimnazijos mokinių vykdė vaikų socializacijos, vaikų vasaros užimtumo ir poilsio, smurto ir patyčių prevencijos programų projektą „Kuriu, keliauju, domiuosi“ – dalyvavo patyriminiame žygyje valtimis Aukštaitijos nacionaliniame parke. 

Birželio 8–9 d. Šiaulių rajone, Kurtuvėnų regioniniame parke, vyko šalies mokinių turizmo technikos varžybos „Šiauliai 2019“, kuriose dalyvavo komandos iš Šiaulių, Kėdainių, Vilniaus, Panevėžio miesto, Kaišiadorių ir Panevėžio rajono. 

Gegužės 25–26 d. Palangoje festivalio „Sportas visiems” metu vyko šalies mokinių turizmo technikos varžybos „Vilko tako taurė“, kuriose dalyvavo ir Raguvos gimnazijos jaunių komanda. Grupėje startavo penkios komandos...

Gegužės 31–birželio 2 dienomis Valmieroje, „Baili” poilsio bazėje, vyko atviras 2019 m. Latvijos alpinizmo technikos čempionatas ir tarptautinės Zelmos Bej-Mamikonjan vardo alpinizmo technikos varžybos. Varžybų dalyviai buvo suskirstyti į A, B, C, D grupes.