Pranešimai

Dalyvavo edukacinėje dirbtuvėje ,,Statybų slėnis“

Kovo 2 dieną, gimnazijos 5–6 klasių mokiniai, dalyvavo edukacinėje kūrybinėje bendradarbiavimo įgūdžių dirbtuvėje ,,Statybų slėnis“, kuri finansuojama iš Kultūros paso.

Edukaciją vedė VŠĮ „Laimi visi" vadovė Jurgita Juknaitė – Kozlova. Ji mokinius suskirstė į šešias komandas. Kiekvienas komandos narys gavo vaidmenį, kurį turėjo atlikti viso užsiėmimo metu. Komandos atliko joms skirtą užduotį, diskutuodamos, generuodamos ir įgyvendindamos idėjas. „Statybų slėnyje“ virė darbas. Kiekviena komanda siekė išsiskirti, pastatyti originaliausią, aukščiausią ar tvirčiausią statinį. Užsiėmimo pabaigoje buvo vertinamas komandų darbas, vyko vaidmenų aptarimai. Veiklos metu mokiniai ugdėsi kūrybinį ir kritinį mąstymą, mokėsi bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžių, lavino emocinį intelektą.

Klasės vadovės D. Grigaliūnienė ir G. Šuminskaitė
 




Ankstesnės naujienos


Buvusi Raguvos gimnazijs mokytoja, pensininkė Elena Slučkienė nuoširdžiausiai dėkoja gimnazijos mokiniams Laurynui Danilai IV kl. ir Arminui Danilai 8 kl. už savanorišką iniciatyvą sutvarkyti audros nuvestą medį mokytojos teritorijoje.

Kovo 4 d. 12.00 val.  Raguvos miestelio Šv. Florijono aišktėje vyks Kaziuko kermošius!

Tapo tradicija, kad įpusėjus mokslo metams, gimnazijos socialinė pedagogė analizuoja gimnazijos socialinę statistiką. Kaip ir ankstesniais metais, taip ir šiemet, buvo suskaičiuoti į mokyklą vežami mokiniai, mokinių šeimos...

Pranešimas apie Panevėžio r. Raguvos lopšelio-darželio „Skruzdėliukas“ ir Panevėžio r. Raguvos gimnazijos reorganizavimo sąlygų aprašo parengimą