Renginiai

Pamoka cerkvėje

Saulėtą kovo 6 d. būrelis Raguvos gimnazijos mokinių keliavo į netoliese esančią Raguvos Dievo Motinos Gimimo cerkvę, kurioje netradicinę pamoką vedė tėvas Fiodoras. Dalis šeštos, aštuntos ir III gimnazijos klasių mokinių drauge su istorijos ir tikybos  mokytojomis, socialine pedagoge ir raštinės vedėja susidomėję klausėsi tėvo Fiodoro pasakojimo apie cerkvės istoriją, ikonų tapymo ypatumus, stačiatikių ir katalikų skirtumus, apeigas.

Dėkojame tėvui Fiodorui už įdomią pamoką.

Autorius:
Laura
Malinauskienė

tikybos mokytoja




Ankstesnės naujienos


Sausio 8, 14 dienomis 6–7kl. moksleiviams buvo vedama pamoka apie internetinę priklausomybę. Mokiniams buvo perskaitoma tam tikra situacija iš kitų paauglių gyvenimo. Diskusijos metu ją išanalizavo, balsavo arba už arba prieš, savo nuomonę pagrįsdami.

Kovo 8 d. mūsų gimnaziją aplankė „Mobili Bioklasė“. ,,Mobili bioklasė“– bendras Vilniaus universiteto ir kompanijos „Thermo Fisher Scientific Baltics“ projektas. Ši laboratorija ant ratų supažindina Lietuvos moksleivius su naujausiais biomokslų pasiekimais. 

2019 m. vasario 26 d. gimnazijoje vyko lytiškumo ugdymo pamoka 5–6 klasių mergaitėms tema „Kas su manimi vyksta?“. Pamoką vedė visuomenės sveikatos biuro specialistė Simona Šukė ir socialinė pedagogė Giedrė Šuminskaitė. Pamokos tikslas...

Vasario 27 dienos popietę į gimnazijos Teatro menę sugūžėjo 5–8 klasių mokinių komandos. Mokiniai dalyvavo sveikatos stiprinimo ir žalingų įpročių prevencijos viktorinoje „Stiprus, nes sveikai gyvenu”.

2019 m. vasario 19 d. Pasvalio rajono savivaldybėje vyko įžanginis projekto „Lyderių laikas 3“ renginys. Konsultantė Asta Sakalauskienė padėjo susirinkusiems pasvajoti apie...