Renginiai

„Tramtatulio“ laureatai – mūsų gimnazijos mokiniai

2019 m. Lietuvos vaikų ir moksleivių – lietuvių liaudies kūrybos atlikėjų – konkurse „Tramtatulis“ Raguvos kultūros centrui atstovavo  mūsų gimnazijos 4 klasės mokinė Gabrielė Padelevičiūtė ir IIg klasės mokinys, MP prezidentas Paulius Vaičiulis. Mokinius ruošė mūsų gimnazijos sekretorė, Raguvos kultūros centro meno vadovė Ina Kuodienė.

Konkurse dalyvavo Anykščių, Biržų, Joniškio, Kėdainių, Kupiškio , Pakruojo, Panevėžio, Pasvalio, Radviliškio, Rokiškio rajonų ir Panevėžio miesto atstovai.  Gabrielė ir Paulius – Šiaurės ir Vidurio Aukštaitijos regionų rato laureatai. Sveikiname! Linkime sėkmės Nacionaliniame etape, kuris vyks Kaune balandžio mėnesį.

Mokyklos parlamentas




Ankstesnės naujienos


Kaip ir kitos Lietuvos mokyklos, ir mes, dalyvavome tarptautiniame mokyklų bibliotekų projekte „Baltų literatūros savaitė“. Užsiėmimai vyko kovo 25, 26, 28 dienomis. Aktyviausiai dalyvavo 1-4 klasių mokiniai. Projekto metu daugiausiai dėmesio skyrėme latvių rašytojui J. Zvirgzdiniui...

Džiaugiamės gimnazijos jaunųjų dviratininkų saugaus eismo komanda ir jos vadovu Algirdu Rutkausku, gavę  laišką iš LAS vadovo Gintaro Urbono, kuriame dėkojama už bendradarbiavimą.

Kovo 23 d. Vilniuje, Montis Magia laipiojimo salėje,  vyko kalnų kelionių technikos ir alpinizmo varžybos „Montis Magia taurė 2019“. Į varžybas susirinko 5 jaunių, 5 jaunučių ir 6 vaikų komandos iš Lietuvos (Vilniaus, Panevėžio, Klaipėdos, Panevėžio r.) ir Latvijos. 

Ketverius metus sulaukiame puikių įvertinimų iš konkurso „Mano žemėlapis Lietuvai“ organizatorių. Šiemet konkurse buvo pateikta 15 skaitmeninių žemėlapių, sukurtų panaudojant skirtingus kūrimo įrankius. Konkurso laureate 5-6 klasių kategorijoje pripažinta mūsų gimnazijos...

Kovo 12 dieną visoje Lietuvoje daugiau nei 100 mokyklų penktokams buvo organizuojama  „Vaiko konstitucijos pamoką“. Raguvos gimnazijos penktokai dėkodami Panevėžio rajono Vaiko teisių apsaugos skyriui už gautas dovanas – knygeles  „Vaiko konstitucija“ taip pat dalyvavo pamokoje.