Renginiai

Dalyvavome konkurse „Jaunasis kūrėjas“

Sausio ir vasario mėnesiais mūsų gimnazijos pradinių klasių mokinai dalyvavo Panevėžio r. pradinių klasių mokinių konkurse ,,Jaunasis kūrėjas“ , kuris skirtas Mokyklų bendruomenių metams paminėti. Konkursą organizavo Panevėžio rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyrius kartu su Panevėžio rajono pradinio ugdymo metodine taryba. Konkursui mokiniai galėjo pateiki savo kūrybos kūrinį: eilėraštį, pasaką, pasakėčią, laišką ir kt. Jo tikslas – lavinti mokinių kūrybinius gebėjimus, ugdyti lietuvių kalbos įgūdžius, norą skaityti, vertinti knygas.

Konkurse dalyvavo 3–4 klasių mokinai. Buvo atrinkti trys darbai. Nugalėtojais tapo du trečios klasės mokiniai ir viena ketvirtokė. Trečiokas Armandas Šuminskas sukūrė eilėraštį ,,Nedo nelaimė“ ir jį iliustravo. Taip pat trečiokas Titas Acevičius sukūrė eilėraštį ,,Mokykla ir draugai“, o jį iliustravo Ieva Zinkevičiūtė ir Armandas Šuminskas (3 kl. mokytoja Sandra Vaičiulienė).  Ketvirtokė Augustė Juškaitė parašė laišką pavadinimu ,,Laiškas mokyklai“ ir iliustravo drauge su Liepa Ignatavičiūte (4 kl. mokytoja Angelė Kizienė).

Džiugu, kad turime aktyvių ir kūrybingų vaikų.

Autorius:
Sandra
Vaičiulienė

pradinių klasių mokytoja metodininkė




Ankstesnės naujienos


Lietuvių kalbos dienos skiriamos tam, kad atkreipume dėmesį į valstybinės kalbos svarbą, norėtume rūpintis savo šnekamąja ir rašomąja kalba. Jos vykdomos tarp dviejų valstybingumo švenčių, tai puiki galimybė kiekvienam pašvęsti atliekant kad ir mažą, bet reikšmingą darbą...

Kovo 9 d. Panevėžio m. savivaldybės II a. konferencijų salėje vyko Lietuvos moksleivių sąjungos Panevėžio mokinių savivaldų informavimo centro (toliau - LMS PMSIC) ataskaitinis mokinių savivaldų forumas (toliau - MSF).

Vasario 28 dieną Kauno technologijos universiteto Panevėžio technologijų ir verslo fakultete vyko moksleivių kūrybinio konkurso „Intelektus” finalinis renginys. Šiame konkurse taip pat dalyvavo ir mūsų gimnazijos moksleivių komanda – „Elektromagnatai”.

Kovo 7 d. Raguvos gimnazijos sporto salėje vyko šalies mokinių turizmo technikos čempionato antrasis etapas, turizmo technikos varžybos uždarose patalpose „Raguva 2020“, skirtos...

Šv. Florijono aikštė, nuo ryto išprausta lietaus, laukė ne tik Raguvos gimnazijos bendruomenės narių, bet ir svečių – 12.00 val. prasidėjo ilgai laukta Kaziuko mugė. Išradingai tradicijas puoselėjantis Kaziukas sukosi it vijurkas, jam talkino Kazytė.