Renginiai

Pradinių klasių mokinių meninio skaitymo konkursas – 2015

Kovo 20 d. mokyklos Teatro menėje vyko pradinių klasių mokinių meninio skaitymo konkursas  „Kai šilas nubunda...“, skirtas Antano Baranausko 180-osioms gimimo metinėms paminėti. Iniciatyvą dalyvauti parodė net 29 pradinių klasių  mokiniai. Vertinimo komisijoje dirbo V. Valiukienė, D. Karaliūnienė, V. Blebaitė, o vadovavo pavaduotoja ugdymui A. Petrauskienė. Padėkomis buvo apdovanoti visi dalyviai.
1–2 klasių nugalėtojai:
I vieta – Jurgita Šidlauskaitė, 2 kl.
II vieta – Valda Skrebytė, 2 kl.
III vieta - Lėja Žilinskaitė, 1 kl.
3–4 klasių nugalėtojai:
I vieta – Vakarė Stulginskaitė, 3 kl.
II vieta - Andrėja Arzimanova, 3 kl.
III vieta - Dėnas Skorka, 4 kl. 
Sveikiname visus, o į II turą (Panevėžio r.) vykstančioms Jurgitai Šidlauskaitei ir Vakarei Stulginskaitei linkime sėkmės!


                                                        Renginio organizatorė Sandra Vaičiulienė

 




Ankstesnės naujienos


Jau trečius metus iš eilės, Raguvos gimnazijoje organizuojama „Veiksmų savaitė be patyčių“. Džiugu, kad kasmet į veiklas įsitraukia vis daugiau gimnazijos bendruomenės narių. Jau tapo tradicija minint šią akciją kiekvienoje klasėje išsirinkti draugiškiausius mokinius.

Š. m. kovo 21 d. Vilniuje, menų fabrike „Loftas“ vyko kalnų kelionių technikos ir alpinizmo varžybos „Montis Magia taurė 2015“. Į varžybas susirinko net 17 jaunių ir jaunučių komandų.

Kovo 19-osios rytą Raguvos gimnazistai pradėjo Žemės vėliavos pakėlimu. Mokytojos A. Skrebienė ir V. Noreikienė priminė Žemės mėnesio reikšmę, supažindino su būsimais mėnesio renginiais. 

Kovo 17 d. dešimt 8-9 klasių mokinių pusdienį praleido Velžio gimnazijoje, kur vyko Frankofonijos dienos renginys. Parodėme, ką mokame, pažiūrėjome naujovišką „Mažojo princo“ versiją, kūrėme iliustracijas.

Šiais mokslo metais mums, lietuvių kalbos mokytojoms, kilo mintis vieną vasario savaitę skirti dailaus rašto temai – 5–11 klasių mokiniai rašė dailyraštį. Tą savaitę taip pat kalbėta apie rašymo ranka naudą, rašyseną ir charakterį ir t. t.