Renginiai

Bėgimo „Baltijos kelias“ 25-čio minėjimas

Rugpjūčio 19 d. magistraliniame kelyje Vilnius–Panevėžys, Ukmergės ir Panevėžio rajonų sankirtoje, gausus Raguvos seniūnijos gyventojų būrys pasitiko tradicinio tarptautinio estafetinio bėgimo „Baltijos Kelias“ dalyvius. Šiemet minėjome 25-tąsias bėgimo metines.

Renginyje dalyvavo  nemažas Raguvos gimnazistų būrys. Keli mokiniai prisijungė prie „Baltijos kelio“ bėgikų: Julius Džiuvė ir Rytis Janulis įveikė 7 km., Jurgita Šeštokaitė ir Milita Sakalauskaitė nubėgo 5 km. atkarpas.

Kūno kulltūros ir sporto departamento padalinio – Lietuvos sporto muziejaus Kaune direktorius Pranas Majauskas įteikė vaikams medalius ir atminimo dovanėles. Viliamės, kad kitąmet vėl susitiksime tuo pačiu laiku, toje pačioje vietoje.

Muzikos mokytoja Ingrida Bučinskienė

 




Ankstesnės naujienos


Gimnazijos dviratininkai startą į didžiąją pergalę pradėjo Raguvoje, dalyvaudami rajoninėse varžybose ir iškovoję teisę vykti į regionines varžybas Švenčionyse. Čia komanda sėkmingai išlaikė antrąjį išbandymą. 

Baigiantis gegužės mėnesiui mokslo metus sėkmingai ir linksmai užbaigė 1–5 klasių mokinukai. Visi palipėjo vienu laipteliu aukštyn. Smagiausia buvo ketvirtokams, gavusiems pradinio išsilavinimo pažymėjimus. 

Š. m. birželio 7 d. aštuoni Raguvos gimnazijos mokiniai sėdo į geltonąjį autobusiuką ir išriedėjo į Palūšę, kur jų laukė paruoštos valtys. Taip prasidėjo vaikų vasaros užimtumo ir poilsio programos projektas „Keliaudamas poilsiauju“. 

Tradiciškai paskutinę pavasario dieną pradinukai baigia mokslo metus. Baigia apžvelgdami ko išmoko ir pasiekė, į aukštesnę pakopą išlydi ketvirtokus, atsisveikina su mokytojomis. Šiemet miestelio aikštėje į dangų palydėjo virtinę įvairiaspalvių norų balionų. 

2016 m. birželio 4–5 d. stovykloje „Vaikystės šilelis“ (Linkės k., Panevėžio r.) vyko šalies mokinių turizmo varžybos „Pažinkime Lietuvą – 2016“. Dalyvavo apie 20 komandų iš Kėdainių, Kupiškio, Vilniaus, Panevėžio r., Panevėžio miesto, Kaišiadorių, Jonavos Šiaulių savivaldybių.