Renginiai

Dar viena pradžia…

Rugsėjo 3-ioji Raguvos gimnazijoje buvo šviesi ir viltinga diena – prasidėjo  dar vieneri pažinimo ir tobulėjimo metai, ateities kūrimo metai. Ypatinga Mokslo metų pradžios šventė tiems, kuriems skambėjo pirmasis skambutis, ypatinga ir abiturientams.

Mūsų gimnazijos gausiai susirinkusią bendruomenę su švente pasveikinti atvyko Lietuvos Respublikos Seimo nario A. Bauros patarėjas, Panevėžio rajono savivaldybės tarybos narys A. Birbilas, Raguvos seniūno pavaduotojas R. Grušauskas. Susirinkusius į šventę pasveikino ir gimnazijos direktorė A. Sakalauskienė, direktorės pavaduotoja ugdymui A. Petrauskienė. IV gimnazijos klasės vardu kalbėjo  Kotryna Juškaitė. Mažiausiems mokiniams buvo linkima pasitikėjimo, sėkmės, visiems - atkaklumo ir žinių.

Vis tiktai gimnazija – ne tik žinios, jos misija didingesnė, nes ji – lyg antrieji namai. Tad mokslo metai prasidėjo su naujais lūkesčiais ir svajonėmis.  Su noru ne tik bendrauti, bet ir bendradarbiauti.

Tad būkime laisvi, savarankiški,  atsakingi!

Autorius:
Lilija
Pleškienė

Klasių veiklos kuratorė




Ankstesnės naujienos


Š. m. gegužės 31 d. būrys pradinių klasių mokinių, mokytojų ir tėvelių susirinko į Mokslo metų užbaigimo šventę gimnazijos sporto salėje. Visas dėmesys buvo sutelktas į ketvirtokus, pabaigusius pradinę mokyklą. 

Š. m. birželio 9 d. Elektrėnų savivaldybėje, prie Zelvos ežero vyko Kalnų kelionių technikos 2018 m. Lietuvos pirmenybės. Šiose varžybose komandos nebuvo skirstomos į grupes. Visoms komandoms reikėjo įveikti dvi trasas: kalnų technikos ir gelbėjimo darbų. 

Š. m. birželio 1–3 dienomis Valmieroje, „Baili” poilsio bazėje vyko atviras 2018 m. Latvijos alpinizmo technikos čempionatas. Čempionato dalyviai buvo suskirstyti į A, B, C ir D grupes. B grupėje Lietuvai atstovavo Raguvos gimnazijos komanda. 

Š. m. gegužės 25–27 d. Palangoje festivalio „Sportas visiems” metu vyko šalies mokinių turizmo technikos varžybos „Vilko tako taurė“, kuriose dalyvavo ir Raguvos gimnazijos dvi jaunių komandos. Viena startavo kalnų turizmo technikos grupėje, o kita – pėsčiųjų turizmo technikos grupėje. 

Vaikai yra svarbiausias darbas. Tokie ir panašūs vaikų sakomi žodžiai skambėjo gegužės 18 dieną Šeimos šventėje, į kurią pakvietėme šeimų narius. Vaikai šoko, dainavo mokytojos Ingridos Bučinskienės išmokytas nuotaikingas daineles, deklamavo, grojo, sveikino tėvelius.