Renginiai

Mokslo metų užbaigimo šventė 1–5 kl. mokiniams

Gegužės 29 d. nuaidėjęs paskutinis skambutis paskelbė mokslo metų pabaigą ir ilgai lauktų vasaros atostogų pradžią 1–5 klasių mokinukams, o ketvirtokams atsisveikinimą su jaukia klase, priprastu klasės suolu ir mylima mokytoja Sandra Daukantiene.

Ketvirtokus ir jų mokytoją sveikino ir sėkmės linkėjo trečiokai, gimnazijos direktorė su pavaduotoja ugdymui įteikė pradinės mokyklos baigimo pažymėjimus, o penktokai surengė savotišką egzaminą – virtualią pažintį su būsimais mokytojais.

Už labai gerą mokymąsi mokiniams įteikti gimnazijos ženkliukai. Padėkomis apdovanoti tie, kurie aktyviai dalyvavo įvairiose popamokinio ugdymo veiklose.     

Neformaliojo vaikų švietimo organizatorė Vitalija Blebaitė




Ankstesnės naujienos


Raguvos gimnazijos abiturientams gegužės 28 diena atminty išliks ilgai. Tą dieną jie mokykliniu autobusu susiorganizavo paskutinę ekskursiją į mokyklą, tą dieną jiems nuskambėjo paskutinis skambutis. Obelų žiedų taku mušant būgnams į salę juos iškilmingai įvedė pirmokai.

Gegužės 19 dieną priėmę kvietimą vykome pas artimiausius kaimynus į Anykščių rajono Traupio pagrindinę mokyklą. Trečiokas Arminas Danila ir pirmokas Miražas Kupčinskas dalyvavo gamtos konkurse.  Nors pirmų vietų vaikams laimėti nepavyko, dovanų sielai teko daug.

Niekam nepaslaptis, kad maži vaikai nori turėti draugų vyresnėse klasėse, tačiau jų susirasti ne visiems pasiseka, nes stinga bendravimo įgūdžių, pasitikėjimo savimi, drąsos. Tačiau keletui pradinių klasių mokinių tai padaryti pavyko.

Gegužės 15 dieną Raguvos gimnazijoje buvo švenčiama „Šeimos diena“. Šiais metais didelis dėmesys skiriamas vyresnių ir jausnesnių kartų bendravimui, bendradarbiavimui, tarpusavio supratimui. 

Š. m. gegužės 15 d. prie Zelvos ežero (Elektrėnų savivaldybė) vyko Lietuvos mokyklų žaidynių finalinės turizmo varžybos. Šiose varžybose Panevėžio rajonui atstovavo Raguvos gimnazijos vaikinų ir merginų komandos.