Renginiai

Rajoninės rudens kroso varžybos

2018 metų rugsėjo 19 d. Panevėžyje, Skaistakalnio parke, vyko rajono bendrojo ugdymo mokyklų mokinių rudens kroso varžybos, skirtos Judumo savaitei. Šiose varžybose dalyvavo ir puikiai pasirodė šeši Raguvos gimnazijos mokiniai. 800 m distancijoje merginų grupėje Gabrielė Paškaukaitė iškovojo pirmą vietą, o Dinaras Steponavičius vaikinų grupėje (40 dalyvių) liko vienuoliktas. 1000 m distancijoje merginų grupėje Eglė Stackevičiūtė iškovojo antrą vietą, o Matas Miliauskas vaikinų grupėje (41 dalyvis) atbėgo penktas. 1500 m distancijoje nenugalima buvo jauniausia šios grupės dalyvė Kamilė Vasiliauskaitė.

Namo grįžome džiaugdamiesi puikiu oru ir puikiais pasiekimais.

Autorius:
Sigitas
Žudys

kūno kultūros vyresnysis mokytojas, sportinio turizmo komandos treneris




Ankstesnės naujienos


Žiniasklaidai ar vyresniems žmonėms dažnai išsprūsta, kad šiuolaikinis jaunimas beraštis. Nesinori su tuo sutikti, nes skaito ir rašo visi (ar didžioji dauguma). Tačiau ir patys jauni žmonės pripažįsta, kad klaidų tekstuose dažnai būna gerokai per daug...

Mūsų gimnazijoje rugsėjo 3–17 dienomis visų klasių mokinius, mokytojus ir kitus bendruomenės narius telkė  kilnojamoji ekspozicija, aktyviai keliaujanti po Lietuvos ir užsienio mokyklas, kultūros centrus bei renginius. Paroda skirta žaismingai pristatyti...

Rugsėjo 3-ioji Raguvos gimnazijoje buvo šviesi ir viltinga diena – prasidėjo  dar vieneri pažinimo ir tobulėjimo metai, ateities kūrimo metai. Ypatinga Mokslo metų pradžios šventė tiems, kuriems skambėjo pirmasis skambutis, ypatinga ir abiturientams.

Š. m. gegužės 31 d. būrys pradinių klasių mokinių, mokytojų ir tėvelių susirinko į Mokslo metų užbaigimo šventę gimnazijos sporto salėje. Visas dėmesys buvo sutelktas į ketvirtokus, pabaigusius pradinę mokyklą. 

Š. m. birželio 9 d. Elektrėnų savivaldybėje, prie Zelvos ežero vyko Kalnų kelionių technikos 2018 m. Lietuvos pirmenybės. Šiose varžybose komandos nebuvo skirstomos į grupes. Visoms komandoms reikėjo įveikti dvi trasas: kalnų technikos ir gelbėjimo darbų.