Renginiai

Gimnazijos diena kitaip

Gegužės 15 d. gimnazija šiemet nešurmuliavo. Tylu buvo ir kieme. Gimnazijos dienos planuotam renginiui ruoštasi kitaip: vesti nuotoliniai užsiėmimai, iš anksto siųstos darbų nuotraukos ir sveikinimai. Šiai dienai kurtas filmukas. Gimnazijos darbuotojai ir 1–IVg klasių mokiniai ruošėsi šventei ne vieną dieną.

Šventės tikslas – bendruomeniškumas prisimenant ir įvertinant šiuos mokslo metus gimnazijoje. Ir nors neskambėjo Dėno perkusija ar Liudviko Van Bethoveno Bagatele Elizai fragmentas, virtualius Gimnazijos dienos dalyvius šeštokas Gediminas  sveikinimu pradėdamas filmuką kviečia į šventę: Facebook socialiniame tinkle https://www.facebook.com/541604925861946/videos/543637456258595 arba gimazijos YouTube kanale https://youtu.be/cs0gUnVYvuA Gimnazijos dienai skirtose užfiksuotose akimirkose – įsimintiniausi įvykiai, piešiniai, sveikinimai. Dar vis plaukia mokinių įžvalgos, koliažai, atvirukai...

Daug prasmingų darbų  2019–2020 m.m. Daug puikių rezultatų. Tradiciniame „Šauniausios klasės“ konkurse nugalėjo 1 klasė, vadovė Jūratė Eigirdienė, 7 klasė, vadovė Aušra Skrebienė ir IVg klasė, kuratorė Dalia Karaliūnienė. Sveikiname konkurso klases-nugalėtojas ir jų vadoves. Didžiuojamės ne tik šių klasių veikla ir rezultatais. Dėkojame kiekvienam bendruomenės nariui už atsakingai ir  nuoširdžiai atliktus darbus, atstovavimą gimnazijai.

---------------------------------

Iš praėjusių metų prisiminimų atplaukęs lėtas jau tuščių sūpynių siūbavimas renginio salėje priminė, kad daug kas baigiasi... Telieka išlaukti. Norisi palinkėti – tebūnie šventė kiekvienoje mokykloje, kiekvienoje šeimoje, dovanojanti bendruomeniškumo pojūtį, atkaklumą ir viltį ieškant prasmės!

Autorius:
Lilija
Pleškienė

Klasių veiklos kuratorė




Ankstesnės naujienos


Gegužės 8 d. visoje Lietuvoje vyko „Europos egzaminas“, skirtas Europos dienai paminėti, kuriame dalyvavo ir  Raguvos gimnazistai – iš viso 9 dalyviai. Vienuoliktą kartą vykusiame „Europos egzamine” dalyvaujantys turėjo atsakyti į 10 pateiktų internetu klausimų ir pasitikrinti...

2020 m. balandžio 23–29 d. – Nacionalinė Lietuvos bibliotekų savaitė. Nors viešąjį visuomenės gyvenimą visame pasaulyje pakoregavo kova su koronavirusu, apribojimus patyrė ir  bibliotekos, bet  nors ir kitokia, tačiau ši savaitė  įsimintinesnė.

Šių metų Velykos – kitokios nei įprastai. Jas visi šventė gerokai mažesniame šeimos rate.Tačiau tai netrukdė švęsti linksmai ir šventinė nuotaika vis tiek aplankė mūsų visų namus. Dar prieš šventę 3 klasės mokiniams ir jų šeimos nariams mokytoja Sandra Vaičiulienė paskelbė konkursą...

Klasės valandėlės gali būti visai kitokios, kai jas veda mokinių tėveliai. Tą gali patvirtinti 6 klasės mokiniai, kuriems klasės valandėlę vedė jų klasės draugės Justinos mama Lina Petrikonienė.

Kovo 10 d. teatro menėje vyko pradinių klasių mokinių meninio skaitymo konkurso I turas. Renginys buvo skirtas Mokyklų bendruomenių metams paminėti. Renginyje dalyvavo 28 1–4 klasių mokiniai.