Renginiai

Įdomus susitikimas

Balandžio 21 d. 7, 8, 9 klasių mokiniai turėjo galimybę susitikti ir pabendrauti su organizacijos „Gyvastis“ vadove Ugne Šakūniene. Organizacija vienija žmones, kurie yra iškentę inkstų transplantaciją ar jos vis tebelaukia..

Viešnia daug kalbėjo apie donorystę, apie paramą organizacijai, apie būtiną pokalbį su artimaisiais, kuris gali išgelbėti kažkam gyvybę. Moteris papasakojo savo istoriją, kurią teko išgyventi sulaukus vienuolikos metų, kai po sunkios gripo ligos atsisakė inkstai. Šiandien Ugnė turinti mamos ir tėčio inkstus yra ilgiausiai Lietuvoje gyvenantis žmogus su persodintais inkstais.

Norintys plačiau susipažinti su šia puikia moterimi informaciją galite rasti internete.

                                                                              9 klasės vadovė Vitalija Blebaitė




Ankstesnės naujienos


Balandžio 24 diena visame pasaulyje minima, kaip Jaunimo solidarumo diena. Norint paskatinti jaunimą mokytis organizuoti, spręsti problemas, Raguvos gimnazijos socialinė pedagogė Giedrė Šuminskaitė ir psichologė Inesa Kaušinienė pakvietė 11 ir 4 klasės mokinius dalyvauti projekte.

Kaip ir kasmet gimnazijos bendruomenė kartu su visu pasauliu nuo kovo 20 d. iki balandžio 20-osios minėjo Žemės mėnesį. Buvo vykdomos ir organizuojamos įvairios pažintinės, kūrybinės, edukacinės, socialinės veiklos. 

Š. m. balandžio 11 d. Nemirsetoje, Klaipėdos r. vyko Lietuvos keliautojų sporto daugiakovės čempionato etapas, kalnų sporto technikos varžybos klaipėdiečiui alpinistui Sergejui Moisenko atminti. Tiek jauniams, tiek jaunučiams reikėjo įveikti kalnų turizmo technikos trasą...

Pavasario atostogų metu Trakų rajone, Aukštadvaryje, vyko šalies mokinių atrankos į Lietuvos rinktinę turizmo technikos treniruočių stovykla „Išmok pats ir išmokyk kitą“. Į šią stovyklą buvo pakviesti aštuoni Raguvos gimnazijos turistai.

Kovo 20 d. mokyklos Teatro menėje vyko pradinių klasių mokinių meninio skaitymo konkursas  „Kai šilas nubunda...“, skirtas Antano Baranausko 180-osioms gimimo metinėms paminėti. Iniciatyvą dalyvauti parodė net 29 pradinių klasių  mokiniai.