Renginiai

„Auksinis ruduo 2018“

Š. m. rugsėjo 29–30 d. Trakų rajone, kaimo turizmo sodyboje „Vėrubė“, vyko šalies mokinių turizmo technikos varžybos „Auksinis ruduo 2018“ ir Kelionių sezono uždarymo sąskrydis – privalomas Lietuvos keliautojų sporto daugiakovės čempionato etapas. Visose amžiaus grupėse dalyvavo daugiau kaip 20 komandų iš Panevėžio, Kėdainių, Vilniaus, Panevėžio r., Kaišiadorių, Elektrėnų, Klaipėdos savivaldybių. Panevėžio rajonui šiose varžybose atstovavo Raguvos gimnazijos jaunių, vaikų ir suaugusių mėgėjų komandos.

Vaikų komanda dalyvavo „Auksinio rudens“ varžybose. Turistiniame ralyje jie iškovojo antrą vietą, turizmo technikoje – trečią vietą ir galutinėje įskaitoje iškovojo trečią vietą.

Jaunių ir suaugusių mėgėjų komandos dalyvavo Kelionių sezono uždarymo sąskrydžio kalnų kelionių technikos varžybose. Abi komandos buvo nenugalimos savo grupėse ir iškovojo pirmas vietas.

Šeštadienio vakare vykusiose naktinio orientavimosi varžybose irgi puikiai pasirodė raguviai. Eglė Dranickaitė iškovojo pirmą, Miražas Kupčinskas – antrą, o Gabrielė Padelevičiūtė trečią vietą.

Autorius:
Sigitas
Žudys

kūno kultūros vyresnysis mokytojas, sportinio turizmo komandos treneris




Ankstesnės naujienos


2018 metų rugsėjo 19 d. Panevėžyje, Skaistakalnio parke, vyko rajono bendrojo ugdymo mokyklų mokinių rudens kroso varžybos, skirtos Judumo savaitei. Šiose varžybose dalyvavo ir puikiai pasirodė šeši Raguvos gimnazijos mokiniai. 

Žiniasklaidai ar vyresniems žmonėms dažnai išsprūsta, kad šiuolaikinis jaunimas beraštis. Nesinori su tuo sutikti, nes skaito ir rašo visi (ar didžioji dauguma). Tačiau ir patys jauni žmonės pripažįsta, kad klaidų tekstuose dažnai būna gerokai per daug...

Mūsų gimnazijoje rugsėjo 3–17 dienomis visų klasių mokinius, mokytojus ir kitus bendruomenės narius telkė  kilnojamoji ekspozicija, aktyviai keliaujanti po Lietuvos ir užsienio mokyklas, kultūros centrus bei renginius. Paroda skirta žaismingai pristatyti...

Rugsėjo 3-ioji Raguvos gimnazijoje buvo šviesi ir viltinga diena – prasidėjo  dar vieneri pažinimo ir tobulėjimo metai, ateities kūrimo metai. Ypatinga Mokslo metų pradžios šventė tiems, kuriems skambėjo pirmasis skambutis, ypatinga ir abiturientams.

Š. m. gegužės 31 d. būrys pradinių klasių mokinių, mokytojų ir tėvelių susirinko į Mokslo metų užbaigimo šventę gimnazijos sporto salėje. Visas dėmesys buvo sutelktas į ketvirtokus, pabaigusius pradinę mokyklą.