Renginiai

„Jaunojo meistrelio“ konkursas

Balandžio 24 d. Berčiūnų pagrindinėje mokykloje vyko jau 15-asis Panevėžio rajono mokinių technologijų konkursas „Jaunasis meistrelis“. Šiame konkurse mokiniai pristatė praktinius namų darbus ir jų brėžinius, atliko teorinį testą ir sprendė techninius uždavinius. Daugiausiai laiko skyrė praktiniam darbui. Pagal burtų keliu ištrauktą brėžinį iš faneros pjovė detales ir surinko puikius gaminius.

Mūsų gimnazijai atstovavo du Pauliai: šeštokas Vaičiulis ir jo klasės draugas Palubinskas. Vaikinai pademonstravo puikius teorijos ir praktinio darbo rezultatus. Paulius Vaičiulis laimėjo pirmąją vietą, o Paulius Palubinskas – antrąją. Gimnazijos komanda tapo konkurso nugalėtoja. Dalyviai apdovanoti I ir II vietos diplomais, asmeninėmis dovanomis (dėlionėmis iš faneros).

Sveikiname Paulių su puikiais rezultatais ir linkime kitais metais startuoti technologijų olimpiadoje.

                                                                 Technologijų mokytojas metodininkas Algirdas Rutkauskas




Ankstesnės naujienos


Balandžio 30 d. Raguvos gimnazijos jaunieji kartingistai Motinos dienos proga pakvietė savo mamytes palenktyniauti kartingais Anykščių kartodrome. Būrelių vadovai surengė mokinių ir mamyčių kartingų varžybas, kuriose dalyvavo  15 būrelio narių ir 9 mamos.

 

 

Gimnazijos pradinukai balandžio 30 d. surengė savo mamytėms koncertą. Jie ne tik, kaip įprasta, deklamavo ir dainavo, bet ir šoko bei grojo. Šventės žvaigžde galima vadinti trečiokę Vakarę – Eglės Špokaitės baleto mokyklos mokinę. Jos šokis – tikras stebuklas, privertęs nubraukti ašarą.

Balandžio 30 d. Raguvos gimnazijoje trečią kartą vyko renginys „Širdies daina“, kuriame pasirodė geriausi klasių atlikėjai: dainininkai, muzikos kūrėjai, grojantys muzikos instrumentais ir net dantimis. Kiekvienais metais muzikos pamokose vyksta „Dainos atsiskaitymas“, kurio metu...

Balandžio 21 d. 7, 8, 9 klasių mokiniai turėjo galimybę susitikti ir pabendrauti su organizacijos „Gyvastis“ vadove Ugne Šakūniene. Organizacija vienija žmones, kurie yra iškentę inkstų transplantaciją ar jos vis tebelaukia.. 

Balandžio 24 diena visame pasaulyje minima, kaip Jaunimo solidarumo diena. Norint paskatinti jaunimą mokytis organizuoti, spręsti problemas, Raguvos gimnazijos socialinė pedagogė Giedrė Šuminskaitė ir psichologė Inesa Kaušinienė pakvietė 11 ir 4 klasės mokinius dalyvauti projekte.